Energetikai TanÚsítás

… kevesebb energiafelhasználás, több "energia" másra…


Energiatanúsítvány készítés
A Magyar Építész és Mérnöki Kamaránál regisztrált teljes körű jogosultsággal rendelkező épület energetikai szakértőként, vállaljuk az ország egész területén, energiatanúsítványok gyors és pontos elkészítését.

Hőkamerás vizsgálat
A hőkamerás vizsgálat segítségével feltárhatók a lakások, házak és ipari létesítmények hővesztesége.
A vizsgálattal képesek vagyunk felmérni és láthatóvá tenni a nyílászárók, a falazat, az áthidalók, a födém és az épületgépészeti berendezések valós állapotát hőveszteség szempontjából.

Építészeti tervezés

  • építési telek megvásárlása előtti szaktanácsadás
A telek és az elképzelt épület nem mindig összeegyeztethető. Segítünk az elképzeléshez a megfelelő telket kiválasztani, illetve a telekhez az elképzelést igazítani a szabályok, előírások betartásával és a hatóságokkal való egyeztetésekkel.

épület felújításához, bővítéséhez és korszerűsítéséhez programterv készítése
Az épület adottságait és állapotát mérlegelve az építtetői igények teljesíthetőségét betartva teszünk javaslatot a megvalósíthatóságra és jelezzük várható költségkihatását.

  • igény szerinti látványterv elkészítése

Felkérésre elkészítjük a homlokzat felújításához az épület tömegvázlatát és a kiválasztott színben több nézőpontból a megjelenés megtekinthető.
Az épület külső megjelenését és környezetbe illeszkedését, valamint belsőépítészeti látványtervek, bemutatók elkészítését igény szerinti részletezettséggel készítjük el.

  • teljes ügyintézés és a tervezés teljes lebonyolítása a vázlatoktól az építési engedélyezési terven át, a kiviteli tervek elkészítéséig

Vállaljuk az engedélyezési és a kivitelezési tervekhez szükséges hatósági ügyek. engedélyek intézésének teljes lebonyolítását.
  • társasház alapító okirat műszaki dokumentáció összeállítása
Tervezés
Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Vállaljuk komplett építési engedélyezési és kiviteli tervek,
továbbá építészeti, gépészeti és elektromos tervdokumentáció készítését. Legyen szó többlakásos társasházról,
családi házról, ikerházról, meglévő épület átalakításáról, bővítéséről, tetőtér beépítésről, vagy bármely egyéb
funkciójú épületről.

Kivitelezés
Építőipari generál kivitelezéseink jellemzően családi házépítés, üzletek, lakások, irodaházak, ipari épületek, közintézmények, gyógyszertárak kialakításából és felújításából állnak.

Ingatlan
Társpartnerekkel együttműködve ingatlanát értékesítésre felvesszük, megbízásra a meghatározott építtetői igény szerint ajánlatot teszünk.

Épületdiagnosztika
Épület állapotának, állagának vizsgálata és javaslattétel optimális szakszerű javításra akár költségbecsléssel.

Szakértői véleményezés
Építésügyi és Igazságügyi szakértőként véleményezzük a vitás műszaki kérdéseket, kialakult állapotokról és feltett kérdésekre válaszolva szakértői véleményt készítünk.

 Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk tapasztalt, gyors, megbízható és pontos épületenergetikai műszaki szakértői csapattal Miskolc és 50 km-es körzetében.